Det folk mener om oss...

Hei folkens! Æ vil bare takk dokk for 10 fantastiske år på Vårtun! Æ har hatt fantastiske lærera all åran som har hatt trua på mæ og satt pris på mæ. Det har rett og slett virri en ære å ha vært elev på Vårtun. Æ har blitt veldig gla i dåkk all! Dåkk har en spesiell plass i hjertet mitt å æ kjems aldri te å glem dokk!

Ingrid Mosling 10kl. 2013-14

Vårtun var for meg en skole med lærere som faktisk brydde seg om meg som person og som ønsket å se utvikling i meg som elev. Jeg ble utfordret intellektuelt ved å bli oppfordret til å være reflektert og til å danne mine egne meninger. Dette utfordret meg til å vokse faglig og som person, og la et godt fundament for videre utdanning.

Helene Gullsvåg

Skolen for meg har jo egentlig vært alt. Startet i 1.klasse og gikk ut 10.klasse våren 2014. Jeg gledet meg alltid til skolen. Jeg visste at når jeg kom på skolen tok lærerne i mot meg meg med åpne armer og var alltid hyggelige, samme med elevene. Ofte på den fysiske måten. Klemmer var det alltid å få. Det koselige med Vårtun er også at hele skolen finner på noe gøy sammen, natursti på høsten, skidag om vinteren og idrettsdag på våren. Det går ofte bort mange skoletimer til klassesamtaler. Samtalene gjør klassen til et bedre sted  å være. Vårtun var plassen jeg virkelig kunne være meg selv uten at alle rundt meg så rart på meg. Vårtun er en bra skole!

Maria Nordal Kjølen

Vi vil takke dere alle for gode og lærerike år for barna våre! Mest av alt for at gudsordet er sådd i hjertene deres. Takk også for en fin og innholdsrik avslutningsfest. Mange varme vitnesbyrd fra elever og lærere. Takker Gud for denne skolen. Hilsen Elisabeth, Ingrid og Svein Arne Grønning. (21.06.2014)

Ingrid og Svein Arne Grønning