Velkommen til oss

Vårtun Kristne Oppvekstsenter holder til på Levangernesset. Vi har en barnehage med 33 barn og en grunnskole med 107 elever. Vi er et oppvekstsenter med høyt faglig og sosialt nivå hvor alle kan oppleve Guds kjærlighet og omsorg. Et sted hvor hver enkelt, ut fra sine egne forutsetninger, får anledning til å utvikle seg åndelig, fysisk, psykisk, faglig og sosialt.

I tillegg til barnehage- og skoledrift finner du også skolefritidsordning (SFO) ved oppvekstsenteret. Dette er et tilbud for 1.-4. trinn før og etter skoletiden.

Søk skoleplass

Last ned pdf-søknad og fyll ut skjemaet elektronisk. Ferdig utfylte skjemaer kan skrives ut og sendes til:

Vårtun Kristne Oppvekstsenter
Alstadhaugvegen 150
7607 Levanger

Husk å signere skjemaet etter utskrift. 

 
Raphael-Niyongabo.png

Vårtun har vært med på å forme meg både faglig og personlig, både med kunnskap og verdier. Jeg har tilegnet meg mange gode egenskaper, som jeg allerede har fått bruk for, og kommer til å få bruk for i fremtiden. Det er også verdt å nevne at jeg har fått et sterkt forhold til mange av lærerne, og det var svært viktig for skolegangen min.

– Raphael Hosea

 
isabel.png

Jeg har gått på Vårtun siden 1. klasse, og visste alt da at dette var skolen jeg ville gå alle mine 10 grunnskole-år på. For på Vårtun blir jeg alltid tatt imot på en god måte av lærere som bryr seg, som alltid er der for meg og som alltid kommer til å være det! Jeg har fått masse støtte og oppmuntring gjennom alle årene, og blitt utfordret til å tøye grenser på en måte jeg vet kommer til å hjelpe meg videre i livet. Kan ikke tenke meg et bedre grunnlag og begynnelse på livet videre!

Tusen takk for ti fantastiske år!! Dere vil alltid ha en spesiell plass i hjertet mitt!

– Isabel Vega